Uitverkochte zaal voor “De Geweldige Dokter Paul”.

In het weekend van 24 en 25 november speelden “Toneelvereniging De Burchtspelers” haar najaarsvoorstelling in een twee avonden uitverkochte zaal in Cultureel Centrum de Man in Oostvoorne.

Bijna 500 mensen keken naar de voorstelling: “De geweldige dokter Paul”. En geweldig was hij! De nietsvermoedende nieuwe dierenarts Paul neemt naar eer en geweten een praktijk over van zijn voorganger dokter Vermeulen, die blijkt bij te beunen als huisarts. Als de klachten van de patiënten van kwaad tot erger worden en de schulden oplopen ziet dokter Paul geen andere uitweg dan Vermeulen weer aan zich te binden. Vermeulen die op zijn beurt zojuist zijn hele pensioen heeft zien verdampen door toedracht van een Italiaanse oplichter komt dit meer dan goed uit. Samen weten ze de problemen van het halve dorp op te lossen en er zelf ook nog eens een leuke fooi aan over te houden.

Na afloop was er zoals altijd weer de gelegenheid om gezellig na te praten en zijn onze vier jubilarissen (Carla Olsen, Carla Langendoen, Karin Verhage en Piet de Jong) nog eens extra in het zonnetje gezet.

De Burchtspelers willen het publiek, donateurs en sponsoren hartelijk danken voor weer een fantastisch weekend. Voor iedereen die zich vast wil voorbereiden op de voorjaars voorstelling, deze is op 12 en 13 april 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close